Renovering av kök på Södermalm

God erfarenhet

Vi på MGT Bygg & Badrum har varit verksamma inom byggbranschen en lång tid och har därmed alla förutsättningarna för att kunna utföra ett högkvalitativt arbete. Våra hantverkare är mycket kunniga och vet alltid hur de ska gå tillväga när de utför ett projekt. Vi arbetar alltid med att kunna erbjuda ett professionellt och korrekt utfört arbete. Våra arbeten som vi utför har ett konkurrenskraftigt pris. Förutom att priset inte är särskilt högt så är våra arbeten alltid kvalitativt utförda med material som består av hög kvalité.

Experter inom plattsättning

Vi åtar oss båda stora och små uppdrag som rör renovering av kök på Södermalm med omnejd. Kungsholmen och Östermalm är också orter vi riktar oss till. Vi kan anlitas från alla som befinner sig i Stockholmsregionen. Vi är experter inom plattsättning och vet vad som krävs för att det ska bli ett gediget resultat.

Vår personal tar alltid hänsyn till kunderna och ser alltid till att kunna uppfylla kundernas önskemål.

Full garanti

För oss är alla kunder lika viktiga och våra kunder ska känna sig trygg när de har valt att anlita oss för ett uppdrag. En god kundkontakt och kundservice är något vi alltid eftersträvar. Du som kund ska känna dig trygg när du har anlitat oss för uppdrag. Vi lämnar alltid full garanti på alla arbeten vi har utfört.

Du är varmt välkommen till att kontakta oss om du har frågor. Vi svarar alltid inom 24 timmar på vardagar.

Horizontal view of modern furniture in luxury kitchen

Allt inom bygg!